" Niin seki meni huutoon ja haukkumiseen siit, etten mä kanna vastuut.
Vois luulla, et se loppuu oven paukkumiseen, mut ne palaa niinku rahat mun taskus.    

Miksi naiset rakastuu renttuihin? Mä en tiedä, mut se sopii mulle."

 

Tehdessäsi jonkun elämällesi tärkeän uuden hankinnan saatavillasi on aina ammattilaisen apua. Oli kyse sitten auton ostamisesta, täydellisen asunnon löytämisestä tai  uuden sängyn hankkimisesta , sinulle kerrotaan tarkalleen mikä yksilö sopii sinulle parhaiten ja mitä luultavammin olet tyytyväinen hankintaasi. Millon kehitetään asiantuntijan, joka tietää yhdestä vilkaisusta millainen mies todellisuudessa on ja tulee jo heti suhteen alussa kertomaan sinulle onko kyseessä taas yksi raastava pettymys vai positiivisesti yllättävä parisuhde ? 

 

Sanotaan miehen haluavan kiltin naisen joka on paha vain hänelle, ja naisen haluavan pahan miehen joka on hyvä vain hänelle. Miksi kuitenkin käy niin, että me olemme kilttejä niille ketkä ovat pahoja meitä kohtaan ?

Tavatessasi uuden ihmisen ulkonäkö määrä useinmiten mielipiteesi ihmisestä, mutta tutustuessasi kyseiseen ihmiseen voi kovana iskuna tulla se ettei ulkokuori vastannutkaan todellisuuteen. Tässä kohtaan olet kuitenkin jo rakastunut päätäpahkaa. Häneen joka sanoi ettei ikinä satuttaisi sinua ja vaikutti kaikinpuolin täydelliseltä. Tästä suhteesta luopuminen on vaikeaa, etkä halua myöntää itsellesi miehen olevan täysi idiootti sinua kohtaan.Teet kaikkesi miehen eteen ja satutat itseäsi vielä enemmän. Mies itse ei tietenkään tajua tehneensä mitään väärin, koska ethän sinä missään huonossa suhteessa pysyisi. Tapahtumat toistavat toisiaan monta kertaa, kunnes viimeisellä kerralla avaat suusi ja sanot miten asiat on ja olet saanut tarpeeksesi tästä. Siinä kohtaan mies toteaa miten onkin huomanut ettei tämä toimi eikä naiselle selvästikkään kelpaa mikään, vaikka hän on kaikkensa tehnyt. Onko meillä oikeutta valittaa miehen käytöksestä vai onko yksinkertaisesti oma syymme se tosiasia, että rakastumme renttuihin ?

 

Särjettyäsi sydämmesi monta kertaa vastaan tulee jälleenkerran uusi mies. Tämä vaikuttaa kiltiltä, hyväkäytöksiseltä ja kaikinpuolin kunnon ihmiseltä. Kaiken kokemasi perusteella toteat vaan kyseessä olevan taas yksi samalainen tapaus, joka tulee ottamaan kaiken eikä anna takaisin mitään. Kerrot  miehelle sydäntäsärkevän tarinan miten sinua on aina satuttettu ja olet menettäny luottamuksen kaikkiin kaksilahkeisiin. Päätät olla kuluttumatta yhtään energiaan epäonnistuviin suhteisiin ja pistät jutun poikki heti alussa. Pian kuitenkin saat tietää kaveirisi löytäneen maailman ihanimman ihmisen, joka ottaa kaikki huomioon ja on muutenkin täydellinen. Tajuat kyseisen miehen olevan henkilö x,  joka oli vannonut sinulle rehellisyyttään ja aitoja tunteita. Kiroat koko maailmankaikkeuden ja hyväksyt sen tosiasian, että miehet ovat kuin vessoja. Hyvät ovat varattuja ja vapaat täynnä kusta.

 

Ei tietenkään voi yleistää kaikkien miesten olevan pahoja ja naiset voivat olla täysin samanlaisia, mutta jotenkin kummasti löydämme aina tiemme renttujen luo. On vaan hyväksyttävä se, että parisuhteiden maailmassa sinun on annettava sydämmesi ilman suojaa esille eikä valitusmahdollisuutta ole jos sen joku särkee. Pitää vaan jaksaa uskoa ja yrittää, että se oikea vielä löytyy jonka oikeasti ansaitset. Kaikkien aika koittaa vielä.

 

 

xoxo Stay strong girls!